MAKLUMAN

Koperasi Muamalat Bersatu Terengganu Berhad (KMBTB) akan ditukar kepada Koperasi Muamalat Bersatu Malaysia Berhad (KMBMB) setelah mempunyai perwakilan daripada setiap negeri.

PENTING

SILA HUBUNGI KAMI UNTUK MEMUDAHKAN SEBARANG URUSAN PENDAFTARAN DAN PELABURAN. RESIT RASMI AKAN DIKELUARKAN SERTA MERTA SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT.
UST WAN ZAKARIA - 013 9239754 (Pengerusi Koperasi)
MALIK - 019 2177647 (setiausaha koperasi)
ZUNAIDI - 019 9971005 (wakil dilantik)
YUSRA 019-
8806469 (wakil dilantik)Friday, January 7, 2011

KMBTB - KOGAJ (Koperasi Guru-Guru Agama Johor) memetarai MOU

SYABAS KOGAJ

6 Januari 2011 membuka tirai positif buat KMBTB. Pada hari ini satu perjanjian persefahaman (MOU) telah ditandatangani diantara KMBTB dan KOGAJ (Koperasi Guru-Guru Agama Johor). Dengan termetarai MOU ini, maka KOGAJ telah menjadi rakan pelaburan yang SAH kepada KMBTB.
Perjanjian berkaitan produk sulung KMBTB iaitu HIJJAZ DC5 pasti akan menaikkan semangat penggerak-penggerak KMBTB untuk berusaha keras bagi menjaga kepentingan pelaburan semua rakan-rakan pelaburan lain sama ada individu mahupun koperasi-koperasi dan syarikat-syarikat.
Ismen (KMBTB) dan Ust.Amran (KOGAJ) sedang menandatangani MOU
 
Wakil KMBTB dalam peristiwa bersejarah ini ialah Ismen (Timb.Pengerusi), Malik (Setiausaha) dan Amir (Bendahari), manakala KOGAJ diwakili oleh Ust. Amran dan Ust.Rashidin.
MOU termeterai

Semoga MOU ini akan membawa faedah kepada kedua-dua belah pihak khususnya dan perkembangan produk Halal amnya, InsyaAllah.

1 comment:

  1. Sertai Rakan Koperasi 1KUBSB
    ...dapatkan diskaun, baucar dan rebat tunai untuk koperasi tuan/puan. Cepat, tawaran TERHAD!

    ReplyDelete