MAKLUMAN

Koperasi Muamalat Bersatu Terengganu Berhad (KMBTB) akan ditukar kepada Koperasi Muamalat Bersatu Malaysia Berhad (KMBMB) setelah mempunyai perwakilan daripada setiap negeri.

PENTING

SILA HUBUNGI KAMI UNTUK MEMUDAHKAN SEBARANG URUSAN PENDAFTARAN DAN PELABURAN. RESIT RASMI AKAN DIKELUARKAN SERTA MERTA SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT.
UST WAN ZAKARIA - 013 9239754 (Pengerusi Koperasi)
MALIK - 019 2177647 (setiausaha koperasi)
ZUNAIDI - 019 9971005 (wakil dilantik)
YUSRA 019-
8806469 (wakil dilantik)Tuesday, January 4, 2011

KMBTB mula bertapak di Sabah

Ustaz Yusri Yusof dari Lahad Datu Sabah akan menjadi Ahli koperasi dan rakan pelaburan pertama dari Sabah, InsyaAllah. Dengan kemasukan KMBTB ke Sabah, maka sayap koperasi akan bertambah lebar.

Sesi penerangan dan perbincangan telah dilaksanakan oleh Pengarah Pemasaran (Marketing Manager) DinarHijjaz yang juga merangkap pegawai koperasi sah yang dilantik. Seorang lagi ialah En.Mohd Yusra juga pegawai koperasi sah yang dilantik (blog admin).
Ustaz Yusri akan menjadi mata, telinga dan suara kami untuk negeri Sabah, InsyaAllah. Sebagai perwakilan tunggal Sabah buat masa ini, diharapkan ianya akan terus berkembang sehinga cita-cita koperasi untuk mengembangkan produk HALAL di Sabah akan men jadi kenyataan.

SYABAS USTAZ YUSRI YUSOF.

No comments:

Post a Comment